Spill Gratis

Remake av SkyRoads

Spillet av arkadespill

Remake av skyroads

Remake av SkyRoads Vurdering: 8/10

Remake av skyroads spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spillet er en remake av den klassiske MS-DOS spill kalt SkyRoads, som også er en remake av en tidligere videospill kalt Kosmonaut fra samme utbygger. Mellomromstasten og retningsbestemt tastene brukes til å lage en enkel hopp og flytte bevegelse. Opp akselererer ballen og ned bremser det ned. Meter på bunnen indikerer hastigheten.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7125 ganger. Vurdering 3081 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 42 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7125 ganger
Remake av SkyRoads

Bluemoon oppretting av SkyRoads er en polert opp remake av spillet Kosmonaut. Demo og full versjoner av begge spillene er nå tilgjengelig for nedlasting som freeware fra hjemmesiden til Bluemoon interaktive.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Remake av SkyRoads for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Remake av SkyRoads. Og husk at dette er et gratis spill som heter Remake av SkyRoads og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Remake av SkyRoads er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Remake av SkyRoads at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Remake av SkyRoads
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182326
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80293
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74249
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?