Spill Gratis

Skyt Polygoner 3D

Spillet av arkadespill

Skyt polygoner 3d

Skyt Polygoner 3D Vurdering: 5/10

Skyt polygoner 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spill er veldig lik den klassiske arkadespillet fra Atari, kampsonen. Du må ta fire flagg for å utføre oppdraget. Flytt tank med piler eller WASD-tastene, og skyt med venstre museknapp eller mellomromstasten. Også må du sikte med musen. Pass på å holde markøren i spilleområdet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6484 ganger. Vurdering 3145 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 8 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6484 ganger
Skyt Polygoner 3D

Kampsonen er et første-person kampspillet. Spillere konkurrere om høyeste poengsummene i en verden hinsides stjernene. Det er en kamp av dyktighet og vettet mellom spilleren og fiendtlige stridsvogner og raketter. En stamfar til dagens 3D action-spill, ble slaget sone innført i 1980. Det var så avansert på den tiden at den amerikanske hæren bestilte modifiserte versjoner av spill for opplæringsformål.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Skyt Polygoner 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Skyt Polygoner 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Skyt Polygoner 3D og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Skyt Polygoner 3D er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Skyt Polygoner 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Skyt Polygoner 3D
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181800
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79756
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?