Spill Gratis

Slange i Ormen

Spillet av arkadespill

Slange i ormen

Slange i Ormen Vurdering: 3/10

Slange i ormen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spillet er akkurat som den klassiske snake spillet, bare med en orm i stedet for en slange ... og i 3 dimensjoner. Prøv å spise frukt og lage din ormen vokse. Unngå å treffe veggene eller din egen hale. Som nivået øker, øker også vanskelighetsgraden, og det blir veldig utfordrende.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6623 ganger. Vurdering 3395 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 8 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6623 ganger
Slange i Ormen

De slange videospill, som oppsto på slutten av 1970-tallet i arkader og har opprettholdt popularitet siden da, ble litt av en klassiker. Merkelig, fant slange et massivt publikum etter at det ble standard pre lastet spillet på mange Nokia-telefoner i 1998.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Slange i Ormen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Slange i Ormen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Slange i Ormen og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Slange i Ormen er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Slange i Ormen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Slange i Ormen
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182325
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80293
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74248
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?