Spill Gratis

Snø flipperspill

Spillet av arkadespill

Snø flipperspill

Snø flipperspill Vurdering: 8/10

Snø flipperspill spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Flipperspill videospill er en klassisk arkade spill. I dette spillet spiller du med en snøball i en gigantisk flipperspill bygget inn i siden av en ås. Bruk S-tasten for å kaste ballen og A-og D-tastene for å treffe med side pinner. De andre kontrollene vises når du starter spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5646 ganger. Vurdering 3622 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 18 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5646 ganger
Snø flipperspill

Flipperspill spill fra fornøyelses ble også kalt svømmeføtter. De var spill som måtte holde en ball i spill så lenge som mulig ved å treffe den med en åre (svømmeføtter). Denne versjonen er en piksel stil spill innstilling i en skiløypene i et fjell.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Snø flipperspill for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Snø flipperspill. Og husk at dette er et gratis spill som heter Snø flipperspill og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Snø flipperspill er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Snø flipperspill at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Snø flipperspill
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181799
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79755
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?