Spill Gratis

Space Invaders Extreme

Spillet av arkadespill

Space invaders extreme

Space Invaders Extreme Vurdering: 8/10

Space invaders extreme spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, er ditt eneste mål å drepe så mange fiender som mulig. Det ligner på en side-rulle spillet, går bare denne ene vertikalt. Det er også ganske raskere enn en klassisk en. Har du noen gang spilt Space Invaders? Det er spillet som ligner mest på det. Bare på denne ene, trenger du ikke engang å bry å skyte fordi det alltid skyting. De eneste tastene du trenger å bekymre deg om er piltastene, som er selvfølgelig brukes for å flytte rundt på skjermen, og mellomromstasten, fordi det vil gjøre deg gå inn i psyko-modus, som er en modus som gjør at du uovervinnelig og dobler skadene som skipet ditt gjør på fiender. Ha det gøy!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5846 ganger. Vurdering 3499 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 10 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5846 ganger
Space Invaders Extreme

De opprinnelige Space Invaders er et arkade videospill utgitt i 1978. Det er en av de tidligste skytespill, og målet er å beseire bølger av romvesener med en laser kanon å tjene så mange poeng som mulig. For å gjøre dette, må du styre en laser kanon ved å flytte den vannrett langs bunnen av skjermen og skyte på synkende romvesener. Ettersom flere aliens er beseiret, den aliens bevegelse og spill musikk både fart opp. Målet er å beseire fem rader med elleve utlendinger som flytter horisontalt frem og tilbake over skjermen som de avansere mot bunnen av skjermen. Spilleren nederlag en fremmed, og tjener poeng ved å skyte den med laser kanon.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Space Invaders Extreme for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Space Invaders Extreme. Og husk at dette er et gratis spill som heter Space Invaders Extreme og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Space Invaders Extreme er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Space Invaders Extreme at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Space Invaders Extreme
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181800
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79755
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73727
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?