Spill Gratis

Space Invaders i 3D

Spillet av arkadespill

Space invaders i 3d

Space Invaders i 3D Vurdering: 6/10

Space invaders i 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spillet handler om den berømte Space Invaders arcade spill utgitt i 1978, der målet er å beseire bølger av romvesener med en laser kanon å tjene så mange poeng som mulig. I dette tilfellet er målet akkurat det samme, bortsett fra at du kan nå flytte i tre dimensjoner, og har et høyere antall inntrengere.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5994 ganger. Vurdering 3198 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 22 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5994 ganger
Space Invaders i 3D

Spillet har vært inspirasjonen for en rekke andre dataspill, re-utgitt på en rekke plattformer, og førte til flere oppfølgere eller tilpasninger.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Space Invaders i 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Space Invaders i 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Space Invaders i 3D og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Space Invaders i 3D er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Space Invaders i 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Space Invaders i 3D
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181289
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17456 stemmer
Spilte
79215
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73199
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?