Spill Gratis

spising isblokker

Spillet av arkadespill

Spising isblokker

Spising isblokker Vurdering: 5/10

Spising isblokker spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Jack Frost er sulten på litt snø og du kan hjelpe ham, ved å bruke pilene til å flytte og musen for å starte. Det er ikke dårlig hvis du treffer veggene og du ikke har tidsbegrensning, men jo raskere du spiser, flere poeng får du.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12315 ganger. Vurdering 1522 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 650 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12315 ganger
spising isblokker

Nokia, slanger spillet, snø mann,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter spising isblokker for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt spising isblokker. Og husk at dette er et gratis spill som heter spising isblokker og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill spising isblokker er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt spising isblokker at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

spising isblokker
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182585
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80591
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74496
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?