Spill Gratis

Tempest

Spillet av arkadespill

Tempest

Tempest Vurdering: 8/10

Tempest spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Fiender virvle rundt på enden av stykket feltet, og skriv deretter inn stykket feltet og bevege seg mot spilleren. Når alle fiender i et nivå er ødelagt eller når nær slutten av stykket feltet, spilleren warps til neste nivå ved å reise ned stykket feltet. Spilleren må unngå eller skyte ned eventuelle toppene etterlatt mens fordreining. Spilleren mister et skip når en fiende kommer i kontakt med skipet sitt, skyter det eller på annen måte ødelegger det, eller hvis skipet treffer en topp mens fordreining. Hvis en tilstrekkelig punkt terskelen er nådd, kan spilleren tjene et nytt skip. Spillet er over når fiendene ødelegge alt av spillerens skip.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7759 ganger. Vurdering 2897 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 74 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7759 ganger
Tempest

Tempest er et arkadespill utviklet av Atari Inc, opprinnelig designet og programmert av David Theurer. Lansert i oktober 1981, er det fortsatt svært populære og har mottatt en rekke oppfølgere og versjoner. Det var det første videospillet å inneholde en vanskelighet modus, men det ble bestemt automatisk av første nivå.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Tempest for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Tempest. Og husk at dette er et gratis spill som heter Tempest og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Tempest er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Tempest at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Tempest
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182333
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80299
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74252
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?