Spill Gratis

Wolfenstein 3D Flash

Spillet av arkadespill

Wolfenstein 3d flash

Wolfenstein 3D Flash Vurdering: 8/10

Wolfenstein 3d flash spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spillet er en flash konvertering av den klassiske Wolfenstein 3D. Det er en førstepersonsskytespill opprinnelig utgitt på 1992 for to. Bruk piltastene til å flytte, space for å åpne dører og Skift-tasten for å skyte. Spillet er ansett som å ha hjulpet popularisere sjangeren førstepersonsskytespill på PC.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8960 ganger. Vurdering 2468 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 162 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8960 ganger
Wolfenstein 3D Flash

Spillet ble opprinnelig utgitt på PC og senere portet til et bredt spekter av datasystemer og TV-spill.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Wolfenstein 3D Flash for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Wolfenstein 3D Flash. Og husk at dette er et gratis spill som heter Wolfenstein 3D Flash og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Wolfenstein 3D Flash er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Wolfenstein 3D Flash at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Wolfenstein 3D Flash
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
182326
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
80293
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
74249
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?