Spill Gratis

Zombie Tusenbein

Spillet av arkadespill

Zombie tusenbein

Zombie Tusenbein Vurdering: 8/10

Zombie tusenbein spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis online spillet er i utgangspunktet om å drepe zombier. Spillet er akkurat som det klassiske arkadespillet tusenbein. Hvis du noen gang har spilt tusenbein, så du bør ikke ha mye problemer med dette spillet. Spilleren representeres av et menneske med et maskingevær ved bunnen av skjermen. Flytt figuren din med musen og skyter på rad med zombier som forskudd fra toppen av skjermen ned gjennom en kirkegård. Skyting noen zombie skaper en gravstein og deler rad i to stykker på det tidspunktet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5571 ganger. Vurdering 3546 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 16 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5571 ganger
Zombie Tusenbein

Raden av zombier starter på toppen av skjermen, reiser enten til venstre eller høyre. Når den treffer en hindring eller kanten av skjermen, faller det ett plan og skifter retning. Hvis du sprenge gjenstander som er i zombier måten, vil de ta lengre tid å komme til deg. Bare ikke glem å skyte zombier også. Hvis en zombie når bunnen av skjermen, enten fra venstre eller høyre, så dør du.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Zombie Tusenbein for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Arkadespill flash spill kalt Zombie Tusenbein. Og husk at dette er et gratis spill som heter Zombie Tusenbein og det er relatert til Arkadespill. Vårt nye spill Zombie Tusenbein er en av de beste spillene i Arkadespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Zombie Tusenbein at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Zombie Tusenbein
BAKSIDE

Arkadespill mest spilte spillene

Arkanoid SPILLER ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 stemmer
Spilte
181819
ganger

Ved hjelp av musen, guide ditt bord for å sprette ballen rundt skjermen og bryte alle de fargerike blokker. Hvis kulen faller under bord, mister du et liv. Tømme displayet og gå videre til neste nivå. Det er 50 nivåer. Utlevering strøm-vinduer for å hjelpe eller hindre at spillet vokse, krympe, Split, fangst, dobbelt balltre og laser. Fange fallende poeng å legge dem til din score.

Pinner og plater SPILLER ►

Pinner og plater

6
6 av 10 - 17460 stemmer
Spilte
79765
ganger

Spillet består av tre vertikale stenger og en rekke plater. Det arrangeres fra høyeste til laveste henhold til størrelse, i den første oppstrøms stang. Du kan ikke plassere en større disk på en mindre en på et blunk. Spillet er å flytte alle diskene til den tredje stang plassert Synkende Stigende. Instruksjoner: Du kan bare flytte en disk om gangen. En større disk kan ikke stole på en mindre en. Du kan bare flytte platen er på toppen på hver stang.

Byste et Trekk SPILLER ►

Byste et trekk

6
6 av 10 - 3418 stemmer
Spilte
73738
ganger

Spill dette klassiske spillet Byste et trekk. Du vil gå gjennom ulike skjermer, og må kaste ballen i rett farge for å sette sammen tre eller flere baller, og gjøre dem forsvinne. Det er et svært vanedannende og svært kjent, vi trenger jeg si mer?