Spill Gratis

Bush i Irak

Spillet av krig

Bush i irak

Bush i Irak Vurdering: 6/10

Bush i irak spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjelper president George Bush gjøre størst mulig nytte av Irak, unngå den vanlige feilen å starte en falsk krig under falske forutsetninger. Bruk piltastene til å flytte og mellomromstasten til å angripe. For en ekstra bonus tid du må ødelegge kart over Irak hang før tiden er ute. Hopp og treffer som en piñata alltid å få mest mulig nytte. Ikke ta bein og hodeskaller, bare notater og gull.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11320 ganger. Vurdering 1897 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 252 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11320 ganger
Bush i Irak

Krigsspill der president i USA George W. Bush angrep Irak for all økonomisk gunstig som mulig. Du må hoppe for å banke en piñata i form av kart over Irak, landet for å bli angrepet. Du må hoppe og stanger for fordelene faller til bakken. Du må samle alle gullmynter og dollarsedler fallende. Ingen bein og hodeskaller fange, fordi det tar bort poeng og fordeler. Et spill med mye ironi og moro.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bush i Irak for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Krig flash spill kalt Bush i Irak. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bush i Irak og det er relatert til Krig. Vårt nye spill Bush i Irak er en av de beste spillene i Krig du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bush i Irak at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bush i Irak
BAKSIDE

Krig mest spilte spillene

Krigen Mellom Soldater og Politimenn SPILLER ►

Krigen mellom soldater og politimenn

4
4 av 10 - 2208 stemmer
Spilte
37439
ganger

I denne krigen spillet, er du en av en politimann av politiet patruljen som har å drepe soldater som later til å invadere landet. Du beveger musen for å gå endre målet, puls du den venstre knappen musen for å skyte og du bruker piltastene til å fortrenge.

Skyting Soldater SPILLER ►

Skyting soldater

6
6 av 10 - 2532 stemmer
Spilte
28939
ganger

I dette spillet må du ødelegge soldatene fordi de ønsker å ødelegge det tårnet som du må forsvare. Til det bruker du piltastene til direkte banen til spyd og mellomromstasten til å skyte.

Skyter Soldatene SPILLER ►

Skyter soldatene

4
4 av 10 - 1782 stemmer
Spilte
24816
ganger

I dette spillet må du skyte kolonisatorer fordi de kommer til å erobre den vakre øya. Til den, klikker du piltastene eller bokstavene WASD til å fortrenge, og du klikker på venstre knapp musen til å skyte.