Spill Gratis

3D-Kube Labyrint

Spillet av labyrint

3d-kube labyrint

3D-Kube Labyrint Vurdering: 9/10

3d-kube labyrint spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet med dette spillet er å lede den blå prikken til den røde så fort du kan. Bruk piltastene for å rotere kameraet. Når den er vendt mot den siden du ønsker, trykke på mellomromstasten, og legge merke til hvordan den blå ballen vil gå videre. Dette er den eneste måten å flytte ballen, så sørg for å forstå labyrinten og møte de riktige sidene av labyrinten. Linjene som danner kube-formet labyrint er svært like hverandre, så du bør ta hensyn til ikke galt. Denne ferdigheten spillet vil teste din intelligens, din tålmodighet og din innsikt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8064 ganger. Vurdering 3102 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 9.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Vurdering basert på 16 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8064 ganger
3D-Kube Labyrint

En labyrint var, i gresk mytologi, en forseggjort struktur designet og bygget for å holde Minotaur, en mytisk skapning som var halvt menneske og halvt okse. Labyrinten ble gjort så snedig at skaperen selv kunne knapt unnslippe det etter at han bygde den. Disse spillene er et godt tidsfordriv som du kan underholde en stund å trene din intelligens og dyktighet, og beviser det er ikke nødvendig en kompleks historie og fantastisk grafikk for å nyte en god kamp på nettet. I tillegg, 3D-spill eller tre dimensjoner er den mest populære i dag, og med dette vil du ha en ganske realistisk syn på perspektiv.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D-Kube Labyrint for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt 3D-Kube Labyrint. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D-Kube Labyrint og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill 3D-Kube Labyrint er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D-Kube Labyrint at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D-Kube Labyrint
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53703
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
50883
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5536 stemmer
Spilte
41565
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.