Spill Gratis

Flykte fra mørket

Spillet av labyrint

Flykte fra mørket

Flykte fra mørket Vurdering: 2/10

Flykte fra mørket spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I en verden full av farger, opptar den mørke alt, så du må ta med farger for å sikre innskudd. Du klikker for å gå maling innskudd som male hverandre for å unnslippe mørket. Velg et innskudd med maling og klikk deretter neste innskudd, dråper av maling forlate den første til å gå til andre. Du kan gjenta denne prosedyren så mange ganger som du kan før mørket kommer til tanken. Målet er å bringe farge til bunnen av skjermen der de vil være trygge.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6545 ganger. Vurdering 3577 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 2.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6545 ganger
Flykte fra mørket

Et spill av dyktighet hvor du må unnslippe den sorte fargen som gjennomsyrer hele verden. Fargene blir lagret i maling innskudd. Du har å gjøre fluidstrømmen mellom et reservoar og en annen. Dråper med farge må gå fra ett sted til et annet inntil nå tildelt sikkerhet. Dråpene er å hoppe til neste punkt for der å bli båret til den neste. Spredt over mørket som sluker verden. Displayet fremskritt og må være rask med bevegelse så du ikke fanger og gå glipp av spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Flykte fra mørket for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt Flykte fra mørket. Og husk at dette er et gratis spill som heter Flykte fra mørket og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill Flykte fra mørket er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Flykte fra mørket at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Flykte fra mørket
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53815
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
51003
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5538 stemmer
Spilte
41689
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.