Spill Gratis

forhekse fengsel

Spillet av labyrint

Forhekse fengsel

Forhekse fengsel Vurdering: 5/10

Forhekse fengsel spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

De overherre dårlige har blitt ødelagt, men før han døde, aktiveres han fengsel selv med destruct timer. Du har ett minutt for å redde kronen! WASD eller piltastene for å flytte Mellomrom å bruke elementer komma eller periode for å rotere varelager

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9106 ganger. Vurdering 1961 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 300 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9106 ganger
forhekse fengsel

trylledrikk magi, redde kronen gjennom labyrinten,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter forhekse fengsel for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt forhekse fengsel. Og husk at dette er et gratis spill som heter forhekse fengsel og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill forhekse fengsel er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt forhekse fengsel at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

forhekse fengsel
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53554
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
50740
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5536 stemmer
Spilte
41444
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.