Spill Gratis

Frigjøre prinsessen

Spillet av labyrint

Frigjøre prinsessen

Frigjøre prinsessen Vurdering: 3/10

Frigjøre prinsessen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon's håndlangere. Gordon's håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 51013 ganger. Vurdering 315 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 5606 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 51013 ganger
Frigjøre prinsessen

Pacman, vampyrer, spøkelser

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Frigjøre prinsessen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt Frigjøre prinsessen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Frigjøre prinsessen og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill Frigjøre prinsessen er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Frigjøre prinsessen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Frigjøre prinsessen
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53826
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5538 stemmer
Spilte
41698
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.

Utføre veien en baller SPILLER ►

Utføre veien en baller

4
4 av 10 - 3912 stemmer
Spilte
32234
ganger

En morsom og addicting spill hvor du må utføre rekke en ball, unngår hindringer. Det vil være 15 nivåer. det du vil bruke piltastene for å fortrenge.