Spill Gratis

Gal Labyrint

Spillet av labyrint

Gal labyrint

Gal Labyrint Vurdering: 6/10

Gal labyrint spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spillet handler om en roterende labyrint der du ikke kan røre veggene eller annet du vil miste et liv. Du må peke musen i den retningen du vil at lille UFO å gå. Jo nærmere musepekeren er til UFO, jo saktere det går, så se pulsen og komme til mål i denne sprø roterende labyrint!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7869 ganger. Vurdering 3109 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 12 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7869 ganger
Gal Labyrint

Utvikle dine ferdigheter ved å løse denne vanskelige labyrint der foruten tenkning, må du ha mye puls i hånden.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Gal Labyrint for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt Gal Labyrint. Og husk at dette er et gratis spill som heter Gal Labyrint og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill Gal Labyrint er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Gal Labyrint at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Gal Labyrint
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53538
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
50721
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5536 stemmer
Spilte
41424
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.