Spill Gratis

Hamster Labyrint

Spillet av labyrint

Hamster labyrint

Hamster Labyrint Vurdering: 7/10

Hamster labyrint spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Harry har hørt historier om en gylden hamster hjul bygget av en egyptisk farao for hans dyrebare kjæledyr. De ti stykker av hjulet er nå spredt over hele verden, så du blir nødt til å veilede Harry gjennom rør og langs stier, unngå fiendtlige rotter og fjerne hindringer. Harry kan bære alle bitene av hjulet, men bare objekt om gangen. Hvis noen eller noe blokkerer veien, må du være bærer det riktige objektet for å løse problemet. Bruk kartet til å finne gjenværende brikkene og se hvor du er. Å fullføre spillet, samle alle 10 stykker og returnere hjem. Harry mister energi mens han løper rundt, eller hvis han blir angrepet av rotter, men plukke opp et stykke av hjulet gjenoppretter sin energi. Hvis hans energi går ut, slutter spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10063 ganger. Vurdering 2667 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 114 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10063 ganger
Hamster Labyrint

Dette er en morsom gratis på linje spill om en rotte i en gigantisk slange labyrint for gnagere som det har å flykte fra. Bruk hodet, fordi dette ikke er et action spill. Det er mer av en tenkende spill, til tross for sine øyeblikk av spenning.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Hamster Labyrint for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt Hamster Labyrint. Og husk at dette er et gratis spill som heter Hamster Labyrint og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill Hamster Labyrint er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Hamster Labyrint at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Hamster Labyrint
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53815
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
51003
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5538 stemmer
Spilte
41689
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.