Spill Gratis

Labyrint i 3D

Spillet av labyrint

Labyrint i 3d

Labyrint i 3D Vurdering: 7/10

Labyrint i 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spillet er en annen 3D hjerne bender. Flytte rundt denne 3D-labyrint og prøve å komme seg ut før tiden renner ut. Du må låse opp en dør for å ta den endelige exit, så husk å finne en nøkkel først. Hvis du føler deg lat, gjerne bruke en hammer til å bryte ned murer ... hvis du finner en. Også prøve å finne et kart for å veilede deg i din søken. Bruk piltastene til å flytte. Lykke til!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8280 ganger. Vurdering 3055 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 24 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8280 ganger
Labyrint i 3D

De labyrint videospill er et videospill sjanger beskrivelse først brukt av journalister på 1980-tallet for å beskrive noen spill der hele spillefeltet var en labyrint.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Labyrint i 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt Labyrint i 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Labyrint i 3D og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill Labyrint i 3D er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Labyrint i 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Labyrint i 3D
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53815
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
51003
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5538 stemmer
Spilte
41689
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.