Spill Gratis

Labyrint av godteri

Spillet av labyrint

Labyrint av godteri

Labyrint av godteri Vurdering: 6/10

Labyrint av godteri spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klikk på bordene for ballen med den fremmede inne flytte på. Du må få ballen med fremmede innsidepasning alle nivåer og hele veien gjennom. Du må samle all mulig godteri underveis. Klikk skruer tabeller for disse flytting og stoppe passerer ballen i hans vei.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6275 ganger. Vurdering 3657 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6275 ganger
Labyrint av godteri

En fremmed inne i en sfære og har til å ta en tur i en labyrint. Du må hjelpe ballen hele veien gjennom og samle all mulig godteri underveis. Du må klikke på bordene beveger seg i riktig retning slik at ballen kan fortsette å kjøre.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Labyrint av godteri for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt Labyrint av godteri. Og husk at dette er et gratis spill som heter Labyrint av godteri og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill Labyrint av godteri er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Labyrint av godteri at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Labyrint av godteri
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53815
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
51003
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5538 stemmer
Spilte
41689
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.