Spill Gratis

Octopus under havet

Spillet av labyrint

Octopus under havet

Octopus under havet Vurdering: 10/10

Octopus under havet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vanedannende spill med flott grafikk hvor du er en blekksprut svømmer gjennom havet læring å gjøre ting med sine tentakler. Han forelsker seg i en annen kvinnelig rosita farge og en uavgjort blekksprut og må jage havbunnen. Han vil møte vanskeligheter som må overvinne hindringer, steiner som står i veien. Det spilles med mus og tastatur, og tegninger av selve spillet vil gi instruksjoner for deg å lære å håndtere blekkspruten.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6062 ganger. Vurdering 3682 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 10.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6062 ganger
Octopus under havet

En annen labyrint som det utvikler seg under havoverflaten, og dette glatt virkning svømme under vann, og hopper ut av vannet. Ingen tvil om dette spillet for å slappe timer fordi det er svært vanedannende, og er meget dyktig. Det vil sikkert være en av de mest spilte spillene på nettet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Octopus under havet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt Octopus under havet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Octopus under havet og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill Octopus under havet er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Octopus under havet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Octopus under havet
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53815
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
51003
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5538 stemmer
Spilte
41689
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.