Spill Gratis

Redning Meeblings

Spillet av labyrint

Redning meeblings

Redning Meeblings Vurdering: 6/10

Redning meeblings spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En gratis på linje spill hvor du må våkne vettet. Du må redde for å gå ut de oransje Meeblings, ved hjelp av de andre Meeblings med sine ferdigheter. Den blå frastøter, gul tiltrekker, rosa endring alvoret, rød brenne bakken under ham, vokser grønn tre blader, og grå elektrisitet på og av. Ha det moro med disse ferdighetene til å klare å få skjermen Meeblings appelsiner gjennom plakater av "Vei Ut"

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7912 ganger. Vurdering 2871 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 38 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7912 ganger
Redning Meeblings

Dette spillet i labyrinten kategorien er også et puslespill eller gåte spill, som du må bruke intelligens til å finne ut hva du skal gjøre for å passere nivået. Ikke være vanskelig hvis du stopper et øyeblikk til å tenke.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Redning Meeblings for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt Redning Meeblings. Og husk at dette er et gratis spill som heter Redning Meeblings og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill Redning Meeblings er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Redning Meeblings at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Redning Meeblings
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53703
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
50883
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5536 stemmer
Spilte
41565
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.