Spill Gratis

Tredimensjonal Labyrint

Spillet av labyrint

Tredimensjonal labyrint

Tredimensjonal Labyrint Vurdering: 6/10

Tredimensjonal labyrint spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet, er målet å samle alle de gylne organer. Bruk piltastene til å flytte rundt i 3D-verden, og bruk A og D-tastene for å bevege seg fra side til side. De ulike fargene labyrinten vil være forvirrende, men den gylne fargen på kroppen vil gjøre dem synlig.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7641 ganger. Vurdering 3206 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 44 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7641 ganger
Tredimensjonal Labyrint

Labyrinter og labyrinter som er i tre dimensjoner er svært lik de som du finner i det virkelige liv, og det er en av grunnene til at de er morsomme.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Tredimensjonal Labyrint for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt Tredimensjonal Labyrint. Og husk at dette er et gratis spill som heter Tredimensjonal Labyrint og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill Tredimensjonal Labyrint er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Tredimensjonal Labyrint at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Tredimensjonal Labyrint
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53815
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
51003
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5538 stemmer
Spilte
41689
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.