Spill Gratis

Volcania

Spillet av labyrint

Volcania

Volcania Vurdering: 7/10

Volcania spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Velkommen til Volcania. En vulkansk, harde og uvelkomne planet. Merkelig nok, skapninger lever her. De Celheads, kjent for sine fargevarianter, sarkasme og sinne ledelse problemer. De vant retten til å leve her ved å slå trollene i den store kappa krigen. Men plutselig, mørke. Noe er galt i Volcania

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6032 ganger. Vurdering 3708 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 8 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6032 ganger
Volcania

En labyrint i en vulkansk planet er det som må gå gjennom for å passere testene foreslått av dette spillet. Noen ganger vil du se i enkelte skjermer, blir kontrollene endret, og du må tenke raskt for å styre figuren din. Test dine ferdigheter til å vinne dette spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Volcania for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Labyrint flash spill kalt Volcania. Og husk at dette er et gratis spill som heter Volcania og det er relatert til Labyrint. Vårt nye spill Volcania er en av de beste spillene i Labyrint du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Volcania at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Volcania
BAKSIDE

Labyrint mest spilte spillene

En Labyrint SPILLER ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 stemmer
Spilte
53979
ganger

Hvert sekund teller i denne multi level maze spillet. Tegn en linje så fort du kan, tar den korteste ruten. Kortere linjen og raskere du er, jo flere poeng får du! Instruksjoner: Klikk på stjernen og gå gjennom labyrinten for å komme til målet.

Frigjøre prinsessen SPILLER ►

Frigjøre prinsessen

3
3 av 10 - 5606 stemmer
Spilte
51183
ganger

Prinsesse gresskar har blitt kidnappet av den onde Gordon grusomme. Dersom du ønsker å redde henne må du overvinne 30 labyrinter som Gordon har skapt. I disse labyrinter, må du samle alle godteri korn, unngår Gordon\'s håndlangere. Gordon\'s håndlangere er tørst flaggermus, onde bananer, spøkelser og andre mer.

Flykte SPILLER ►

Flykte

6
6 av 10 - 5538 stemmer
Spilte
41864
ganger

En flott fengsel unnslippe spillet! Prøv å rømme fra fengsel selv. Neste versjon vil være 2 player modus! Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte.