Spill Gratis

3D Bejeweled

Spillet av logikken puslespill

3d bejeweled

3D Bejeweled Vurdering: 6/10

3d bejeweled spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spillet handler om en enkel oppgave med matchende farger og former. Hver rute har en form og en farge, og det er din jobb å matche tre eller flere firkanter i samme form og farge ved å flytte rader horisontalt eller vertikalt bare. Se hvor mye scorer du kan få og prøve å slå den etterpå!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7334 ganger. Vurdering 2861 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 38 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7334 ganger
3D Bejeweled

Et puslespill er et problem eller gåte som tester intelligensen besluttsomheten. I en grunnleggende puslespill, har du tenkt å sette bitene sammen på en logisk måte for å komme opp med ønsket løsning tidligere etablert. I dette tilfellet, du må bare matche farger og former.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Bejeweled for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Logikken Puslespill flash spill kalt 3D Bejeweled. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Bejeweled og det er relatert til Logikken Puslespill. Vårt nye spill 3D Bejeweled er en av de beste spillene i Logikken Puslespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Bejeweled at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Bejeweled
BAKSIDE

Logikken puslespill mest spilte spillene

Puslespill bit for bit av Simpsons SPILLER ►

Puslespill bit for bit av simpsons

3
3 av 10 - 11426 stemmer
Spilte
108815
ganger

Et puslespill der du trykker på en knapp et stykke ser ut til å bli plassert, og skyv for å ha neste stykke. Ha det gøy å gjøre dette puslespillet av hovedpersonene i den sprøeste animerte serien av tv (Simpsons). For å fullføre puslespillet må du plassere stykket og datamaskinen forteller deg når du har plassert stykket, klikk på den røde knappen og en ny del av bildet som du bør se hvor du plasserer vises. Så til slutt å fullføre puslespillet og se hele originalbildet.

Farge-Kjeden SPILLER ►

Farge-kjeden

6
6 av 10 - 4636 stemmer
Spilte
52773
ganger

Klikk matchende farger å fjerne dem - kan du tømmer hele rutenettet? Bruk bomber hvis du står fast. Jo lengre kjede av farger, jo høyere poengsum! Instruksjoner: Klikk fargede blokker for å fjerne dem, lage lange kjeder av farger for høyere score. Bruk bomber til destory en 3x3 rutenett. Control Scheme: Brann: venstre museknapp og bevegelse: mus.

Bejeweled Fargerike Blokker SPILLER ►

Bejeweled fargerike blokker

5
5 av 10 - 3598 stemmer
Spilte
52183
ganger

Bruk musen til å styre farge blokker. Prøv å eliminere alle fliser å vinne. Klikk på venstre knapp på musen for å komme og slippe fliser der du måtte ønske. Match farger! Bruk det første valget i menyen til å spille.