Spill Gratis

Intelligente Superhelter

Spillet av logikken puslespill

Intelligente superhelter

Intelligente Superhelter Vurdering: 7/10

Intelligente superhelter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis online spill er en morsom super-helten tema puslespill spill der du må kløktig bruke ulike krefter hver super helten på laget ditt for å fjerne hvert nivå ... og redde byen! For å fullføre hvert nivå av denne gratis spill på nettet, må du bekjempe alle fiendene på skjermen ved å utløse krefter dine superhelter. Hver super helten har sine egne krefter og bruksområder. Du må også unngå å la fiender å drepe sivile. De første nivåene av spillet vil gi deg en god ide om hvordan de forskjellige super helten krefter arbeid. Lær krefter hver super helten. Sjekk din timing, velge det perfekte tidspunktet for å aktivere hver heltens krefter. Samle merkene på hvert nivå for å få ekstra poeng! Se opp for materialer som glass og stål som reagerer på dine helter krefter på forskjellige måter.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6166 ganger. Vurdering 3526 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 8 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6166 ganger
Intelligente Superhelter

Alle superhelter har forskjellige evner. For eksempel kan Kaptein Striker kaste sin bowling ball. Du bruker musen til å stille vinkelen som han vil kaste ballen. Eventuelle fiender eller superhelter rammet av ballen vil bli slått rundt. En godt kast kan la deg slå fienden inn i en av de andre superhelter, slik at du kan beseire fienden! Mr. Manner kan forvandle seg til Big Bulk. Når den ikke er forvandlet, han er ingen match for fiender og vil bli beseiret hvis han rører en. Men som Big Bulk, blir alt snudd! Klikk på ham for å forvandle ham til eller fra Big Bulk - bare gjør det til rett tid! Rustning Man kan fly, slik at du kan angripe dine fiender fra oven! Men vær forsiktig, ikke la ham fly bort - du kan ikke kontrollere ham når han er utenfor skjermen! Bare klikk på ham for å slå sine jets på eller av. Andre superhelter vil bli med laget ditt som du fullføre alle nivåer ...

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Intelligente Superhelter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Logikken Puslespill flash spill kalt Intelligente Superhelter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Intelligente Superhelter og det er relatert til Logikken Puslespill. Vårt nye spill Intelligente Superhelter er en av de beste spillene i Logikken Puslespill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Intelligente Superhelter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Intelligente Superhelter
BAKSIDE

Logikken puslespill mest spilte spillene

Puslespill bit for bit av Simpsons SPILLER ►

Puslespill bit for bit av simpsons

3
3 av 10 - 11426 stemmer
Spilte
109399
ganger

Et puslespill der du trykker på en knapp et stykke ser ut til å bli plassert, og skyv for å ha neste stykke. Ha det gøy å gjøre dette puslespillet av hovedpersonene i den sprøeste animerte serien av tv (Simpsons). For å fullføre puslespillet må du plassere stykket og datamaskinen forteller deg når du har plassert stykket, klikk på den røde knappen og en ny del av bildet som du bør se hvor du plasserer vises. Så til slutt å fullføre puslespillet og se hele originalbildet.

Farge-Kjeden SPILLER ►

Farge-kjeden

6
6 av 10 - 4636 stemmer
Spilte
53549
ganger

Klikk matchende farger å fjerne dem - kan du tømmer hele rutenettet? Bruk bomber hvis du står fast. Jo lengre kjede av farger, jo høyere poengsum! Instruksjoner: Klikk fargede blokker for å fjerne dem, lage lange kjeder av farger for høyere score. Bruk bomber til destory en 3x3 rutenett. Control Scheme: Brann: venstre museknapp og bevegelse: mus.

Bejeweled Fargerike Blokker SPILLER ►

Bejeweled fargerike blokker

5
5 av 10 - 3598 stemmer
Spilte
52793
ganger

Bruk musen til å styre farge blokker. Prøv å eliminere alle fliser å vinne. Klikk på venstre knapp på musen for å komme og slippe fliser der du måtte ønske. Match farger! Bruk det første valget i menyen til å spille.