Spill Gratis

Legge til 10 og Zuma

Spillet av matematikk

Legge til 10 og zuma

Legge til 10 og Zuma Vurdering: 1/10

Legge til 10 og zuma spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet er det linjer av baller med tall på dem. Du kan skyte baller å legge til nye baller til linje. Når ballene du skyte og baller ved siden legge til opptil 10, disse ballene blir ødelagt. Du kan også ødelegge en gruppe med samme nummererte baller med kun en ball. Når du ødelegge alle ballene du kan gå videre til neste nivå. Hvis ballene nå hullet, så du taper spillet. Noen ganger vil det være mynter som vises på skjermen, kan du skyte mynter for å få fargene på ballene sortert på en stund, vil det være mye enklere. Bruk musen til å styre retningen av skudd og klikk for å skyte. Du kan også trykke på mellomromstasten til å bytte mellom kulen til å skyte og neste ball til å skyte.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 302961 ganger. Vurdering 22 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 1.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Vurdering basert på 41524 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 302961 ganger
Legge til 10 og Zuma

Zuma, Zuma Legge, Legge, tillegg rask utregning,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Legge til 10 og Zuma for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matematikk flash spill kalt Legge til 10 og Zuma. Og husk at dette er et gratis spill som heter Legge til 10 og Zuma og det er relatert til Matematikk. Vårt nye spill Legge til 10 og Zuma er en av de beste spillene i Matematikk du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Legge til 10 og Zuma at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Legge til 10 og Zuma
BAKSIDE

Matematikk mest spilte spillene

Minne og Tall SPILLER ►

Minne og tall

4
4 av 10 - 7452 stemmer
Spilte
95694
ganger

Målet med spillet er klart alle bitene gjør riktig drift Du har tre måten å for det. 1 - pair resultatet av operasjonen med et nummer. 2 - to tall som tilsvarer 3 - to operasjoner med samme resultat.

Matematiske Søk SPILLER ►

Matematiske søk

5
5 av 10 - 11012 stemmer
Spilte
61767
ganger

Instruksjoner: Klikk og dra musen til sirkelen tallene. Circle tallene vertikalt horisontalt, eller diagonalt, og finn summen den ber om. Control Scheme: brann: venstre museknapp, bevegelighet: mus.