Spill Gratis

Barbacoa Helten

Spillet av matlaging

Barbacoa helten

Barbacoa Helten Vurdering: 5/10

Barbacoa helten spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Konsentrere seg om å få mat akkurat mens du arbeider deg om en rekke musen bevegelighet puslespill å swat bort fettet gutt som ønsker å stjele mat. Instruksjoner: bevege musen fra en aktiv knappen til siden for å aktivere swat knappen. Du må time det riktig, eller du vil savne. Hold øye med maten. Når du tror det er gjort klikker du på det å vise det til din familie.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 35385 ganger. Vurdering 478 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 2878 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 35385 ganger
Barbacoa Helten

barbacoa, helten, mat, sommer, grill,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbacoa Helten for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt Barbacoa Helten. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbacoa Helten og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill Barbacoa Helten er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbacoa Helten at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbacoa Helten
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87144
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
67861
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
55559
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.