Spill Gratis

Far Dag

Spillet av matlaging

Far dag

Far Dag Vurdering: 7/10

Far dag spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet, vil du være med å lage en kake for din far for Far Dag. Far Dag kommer, og så må du ha en plan for å feire denne dagen med ham og hans familie. Den lille jenta har hatt en god idé, og det er å bake en kake. Du har alle ingrediensene klare, sørg for at du gjør en god jobb å sette dem alle sammen!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9612 ganger. Vurdering 2442 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 68 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9612 ganger
Far Dag

Dette spillet spilles bare med musen. Hvis du har ingen anelse om hvordan å lage en kake, vil de grønne pilene hjelpe deg å følge de riktige trinnene.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Far Dag for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt Far Dag. Og husk at dette er et gratis spill som heter Far Dag og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill Far Dag er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Far Dag at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Far Dag
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87547
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
68315
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
56001
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.