Spill Gratis

Gjør Kake Kjærlighet

Spillet av matlaging

Gjør kake kjærlighet

Gjør Kake Kjærlighet Vurdering: 7/10

Gjør kake kjærlighet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Lær hvordan du gjør en hjerteformet kake, perfekt for Valentinsdag, jubileum eller bare en spesiell dag med partneren din. Følg trinnene indikerer ved pilen å lage en deilig sjokoladekake med jordbær. Hvis du liker matlaging og baking, nå vil du lære å lage deilige retter spille online med våre matlaging spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10489 ganger. Vurdering 2195 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 114 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10489 ganger
Gjør Kake Kjærlighet

Satt til å gjøre en kake for Valentins. Lag en hjerteformet kake, med hjelp av dette online oppskriften. Pilen vil indikere trinnene. En herlig spill å lage en kake med jordbær og sjokolade. Du må også sette krem og sjokolade pålegg.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Gjør Kake Kjærlighet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt Gjør Kake Kjærlighet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Gjør Kake Kjærlighet og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill Gjør Kake Kjærlighet er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Gjør Kake Kjærlighet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Gjør Kake Kjærlighet
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87547
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
68316
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
56001
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.