Spill Gratis

Kakebutikk

Spillet av matlaging

Kakebutikk

Kakebutikk Vurdering: 7/10

Kakebutikk spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klapse sammen de ulike lag av smakfulle kaker for dine kunder. Administrere kunde tålmodighet med hjelp av rør varm kaffe og bomull konfekter som vil sette et smil på ansiktene til sine barn. Som dine ferdigheter som leder av butikken bedre, vil du være i stand til å bruke fortjenesten på bedre utstyr!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9097 ganger. Vurdering 2618 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 54 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9097 ganger
Kakebutikk

Kakebutikk bakes opp sitt eget merke av tid ledelse moro! Kakebutikk har alle ingrediensene for en god tid!

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kakebutikk for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt Kakebutikk. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kakebutikk og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill Kakebutikk er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kakebutikk at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kakebutikk
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87547
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
68315
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
56001
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.