Spill Gratis

matlaging pannekaker

Spillet av matlaging

Matlaging pannekaker

Matlaging pannekaker Vurdering: 6/10

Matlaging pannekaker spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du liker søtt og pannekaker, i dette spillet vil du ha en svært realistisk opplevelse å jobbe i et creperie. Du må målrette kunder orden, koker pannekaker, legg ingrediensene og server. Første gang du spiller en veiledningen vil vise deg å lære hvordan du gjør det steg for steg.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7036 ganger. Vurdering 3588 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 82 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7036 ganger
matlaging pannekaker

Pannekaker er vanligvis søt mat spises som frokost eller snack, spesielt i USA. Det er en deig av mel, vann og sukker som er tilberedt i en pan. Det er vanligvis ledsaget av sirup, smør eller fløte. Hvis du ønsker å lære å lage denne maten, dette spillet vil hjelpe.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter matlaging pannekaker for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt matlaging pannekaker. Og husk at dette er et gratis spill som heter matlaging pannekaker og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill matlaging pannekaker er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt matlaging pannekaker at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

matlaging pannekaker
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87547
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
68315
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
56001
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.