Spill Gratis

Matlaging pizza

Spillet av matlaging

Matlaging pizza

Matlaging pizza Vurdering: 6/10

Matlaging pizza spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du liker pizza, med dette spillet kan du lage din egen oppskrift med et stort utvalg av ingredienser. Du kan velge kroppstype, hvordan å helle sausen, forskjellige grønnsaker, kjøtt, fisk og til og med frukt. Når du er ferdig med din oppskrift, hvis du trykker på showet knappen du vil se din tallerken ferdig og klar til å spise.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7186 ganger. Vurdering 3535 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 24 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7186 ganger
Matlaging pizza

Dette spillet lar lære å velge ingrediensene til en pizza. Med det kan yngre barn later til å være en profesjonell pizza beslutningstakere. Med matlaging spill kan du komme inn i huden av en kokk og bli en kokk av god italiensk mat.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Matlaging pizza for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt Matlaging pizza. Og husk at dette er et gratis spill som heter Matlaging pizza og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill Matlaging pizza er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Matlaging pizza at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Matlaging pizza
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87547
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
68316
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
56001
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.