Spill Gratis

Par av frukt

Spillet av matlaging

Par av frukt

Par av frukt Vurdering: 10/10

Par av frukt spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Matchende spillet av de samme fruktene og mange forskjellige typer frukt ved hjelp av lyd for å lære engelsk. Ha en bolle full av forskjellige frukter og må gjøre par av samme type frukt. Klikk på en boks for å gjøre dette er spinn og se hva slags frukt gjemmer seg bak, må du finne de parene av samme frukt å gå å slå spillet. Målet er å finne alle de matchende par som er skjult bak vinduene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6735 ganger. Vurdering 3612 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 10.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6735 ganger
Par av frukt

Lær engelsk med denne matlaging spill der du må lage par av frukt. En frukthage full av vinduer som skjuler ord må matche. Hver gang du slår rundt til et vindu navnet på frukt vises på engelsk og hører navnet på frukten, en god måte å praktisere engelsk ordforråd og fonetikk. Lær navnene på frukt på engelsk og forbedre standardene i dette språket. Et klassisk passer spillet utvikler minne.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Par av frukt for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt Par av frukt. Og husk at dette er et gratis spill som heter Par av frukt og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill Par av frukt er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Par av frukt at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Par av frukt
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87547
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
68316
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
56001
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.