Spill Gratis

Søt Ris Baller

Spillet av matlaging

Søt ris baller

Søt Ris Baller Vurdering: 7/10

Søt ris baller spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet, vil du koker noen søte ris baller. Du vil bli guidet steg for steg hvordan du gjør dem, så resten er opp til din matlaging ferdigheter! Følg de retninger og gjøre det perfekte måltid!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9937 ganger. Vurdering 2263 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 78 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9937 ganger
Søt Ris Baller

Denne type ris er også kalt klebrig ris, klebrig ris, søt ris, voksaktig ris, Botan ris, biroin utfor, mochi ris og perle ris og pulut.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Søt Ris Baller for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt Søt Ris Baller. Og husk at dette er et gratis spill som heter Søt Ris Baller og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill Søt Ris Baller er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Søt Ris Baller at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Søt Ris Baller
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87547
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
68315
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
56001
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.