Spill Gratis

Steke en Kylling

Spillet av matlaging

Steke en kylling

Steke en Kylling Vurdering: 7/10

Steke en kylling spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Med dette på linje spillet, vil du føle deg som en ekte kokk. Tallerkenen av dagen vil være en deilig bakt kylling som du må koke følge de riktige trinnene i rekkefølge. Har du noen gang bakt en ekte kylling? Ikke bekymre deg, med dette spillet er det mye enklere, og du vil ikke skitne noe opp. Følg trinnene og klikk på de elementene som Kiki, mat, vil indikere deg.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9674 ganger. Vurdering 2424 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 162 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9674 ganger
Steke en Kylling

Et spill av matlaging en kylling i en veldig morsom matlaging spillet. Skjær ingrediensene, ting kylling og sette den i ovnen slik at den steker. Kjøkken spill er veldig gøy fordi de føler at du er matlaging deilige oppskrifter, men uten å rote noe heller kjøkkenet opp. Den dårlige er at du ikke kan prøve det når du er ferdig!

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Steke en Kylling for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt Steke en Kylling. Og husk at dette er et gratis spill som heter Steke en Kylling og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill Steke en Kylling er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Steke en Kylling at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Steke en Kylling
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87547
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
68315
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
56001
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.