Spill Gratis

vill vest burger

Spillet av matlaging

Vill vest burger

Vill vest burger Vurdering: 6/10

Vill vest burger spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette matlaging spillet er ganske forskjellig fra de du allerede vet, fordi matlaging i en Wild West saloon. Men målet er ikke å tjene burger diners, men må kaste så langt som mulig for å få den når sultne cowboys. Kjøpe oppgraderinger for å gå videre.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6392 ganger. Vurdering 3642 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 12 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6392 ganger
vill vest burger

Matlaging spill vanligvis fokuserer på tilberedning av mat, men denne gangen er det viktigste er å kaste burgere så langt som mulig å komme til tyver som er i midten av ørkenen. Det er en burger for tøffe gutter som er i en saloon.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter vill vest burger for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt vill vest burger. Og husk at dette er et gratis spill som heter vill vest burger og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill vill vest burger er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt vill vest burger at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

vill vest burger
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87547
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
68315
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
56001
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.