Spill Gratis

Vinter Bistro

Spillet av matlaging

Vinter bistro

Vinter Bistro Vurdering: 6/10

Vinter bistro spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjelp Sandy Claus kjøre denne kjølige vinteren bistro der de små barna komme til å spise og drikke deilig ting. Sett hvert barn på en stol på en tom tabell, ta hans ordre og tjene ham så fort og riktig som mulig. Ta hensyn til hva barna rekkefølge og tjene dem med at informasjonskapsler og drikke de ønsker. Når en kunde forlater bistro ikke glem å samle inn penger og rense bordet for neste kunde. Prøv å jobbe raskt og effektivt å gjøre barna glade og få nok poeng for neste nivå i spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9491 ganger. Vurdering 2484 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 34 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9491 ganger
Vinter Bistro

Restauranten i dette gratis på linje spillet har en jul tema, og hva det tjener også. Den er full av søt mat og drikke.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Vinter Bistro for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Matlaging flash spill kalt Vinter Bistro. Og husk at dette er et gratis spill som heter Vinter Bistro og det er relatert til Matlaging. Vårt nye spill Vinter Bistro er en av de beste spillene i Matlaging du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Vinter Bistro at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Vinter Bistro
BAKSIDE

Matlaging mest spilte spillene

Tropisk Miks SPILLER ►

Tropisk miks

4
4 av 10 - 5302 stemmer
Spilte
87547
ganger

I en gitt tid, må du samle alle ingrediensene i cocktail vist på venstre side av spillet. Du må fange fallende ingrediensene i den rekkefølgen de er plassert, fra ned oppover. Hvis du får feil ingrediens, må du starte på nytt!

Mat og Drikke SPILLER ►

Mat og drikke

5
5 av 10 - 5128 stemmer
Spilte
68315
ganger

Dette spillet har masse mat og drikke bilder. Vil du være i stand til å gjette hva det er før tiden løper ut? Bare prøv.

mat for familien SPILLER ►

Mat for familien

5
5 av 10 - 3422 stemmer
Spilte
56001
ganger

mat mania er et morsomt spill matlaging. I spillet er du damen i huset og familien (mann og barn) vil telefon, spør etter et måltid, og du må lage den maten de har bestilt. For dette spillet, vil du bruke musen.