Spill Gratis

Par i Uttrykksikoner

Spillet av minne

Par i uttrykksikoner

Par i Uttrykksikoner Vurdering: 5/10

Par i uttrykksikoner spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du finne alle parene av uttrykksikoner i denne klassiske minnet spillet. Prøv å ikke gjøre mange feil eller uttrykksikoner fordi de vil begynne å bevege deg rundt. Dette spillet gassen 4 vanskelig nivå (enkelt med 8 par, normalt med 12 par, hard med 18 par og veldig vanskelig med 25 par) og hver vanskelige nivået har 25 nivåer. Spillet vil være mer komplisert på neste nivå. Et par matchende Smilefjes er: glad, trist, alvorlig, sint, overrasket, spøkefull og andre mer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8904 ganger. Vurdering 2069 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 208 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8904 ganger
Par i Uttrykksikoner

uttrykksikoner, minne, par,.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Par i Uttrykksikoner for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Minne flash spill kalt Par i Uttrykksikoner. Og husk at dette er et gratis spill som heter Par i Uttrykksikoner og det er relatert til Minne. Vårt nye spill Par i Uttrykksikoner er en av de beste spillene i Minne du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Par i Uttrykksikoner at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Par i Uttrykksikoner
BAKSIDE

Minne mest spilte spillene

Scooby Doo: Søk i Par SPILLER ►

Scooby doo: søk i par

4
4 av 10 - 1018 stemmer
Spilte
17957
ganger

Gjør deg klar for å spille dette morsomme og utfordrende minne spillet av Scooby Doo med skuespillerne i serie \"Scooby Doo\". Du vil vinne flere poeng hvis du er raskere. I dette spillet, vil det være 2 kort av eacg karakter og du må søke (å klikke med musen) de 2 kort av samme karakter.

Bilder av Livet Marine SPILLER ►

Bilder av livet marine

4
4 av 10 - 534 stemmer
Spilte
14370
ganger

Fyrstikk meg er et minne spillet består av 6 rader med 6 kort på totalt 36 kort til sammen med en vannlevende tema. De 36 kortene er delt inn i par, så det er 18 par i kortstokken. Test dine ferdigheter og du ser om du kan slå klokken og oppdage alle de 18 parene før tiden går ut.

Husker Nummeret Pi SPILLER ►

Husker nummeret pi

4
4 av 10 - 662 stemmer
Spilte
12863
ganger

Pi løpere er et minne spill der du må huske de påfølgende sifrene i den matematiske konstanten Pi. Den krokodillen vil gå når det er sifrene i nummeret Pi og han vil falle når det ikke er sifrene i nummeret Pi. Du vil bruke tastaturet til å skrive tallene