Spill Gratis

3D Bil Eventyr

Spillet av motorsport

3d bil eventyr

3D Bil Eventyr Vurdering: 9/10

3d bil eventyr spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spill, vil du spille et eventyr av pixel hunder som kjører biler i en 3D-verden. Hver sopp representerer et løft. Du kan samle sopp under et løp og bruke boost ved å trykke på Z-tasten. Plukke opp våpen under et løp ved å samle gule bokser. Du kan samle miner, hoppende bomber og en krympende spell å krympe dine motstandere. Trykk på X-knappen for å starte våpen. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6642 ganger. Vurdering 3404 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 9.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Vurdering basert på 32 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6642 ganger
3D Bil Eventyr

I dette eventyret bilspill, må du kjøre rundt å finne ulike raser og prøver å slå motstanderne dine til å vinne så mye penger som du kan for å redde en stakkars hunden som skylder penger.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Bil Eventyr for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt 3D Bil Eventyr. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Bil Eventyr og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill 3D Bil Eventyr er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Bil Eventyr at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Bil Eventyr
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549779
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.