Spill Gratis

3D Fart

Spillet av motorsport

3d fart

3D Fart Vurdering: 6/10

3d fart spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet vil du få oppleve ekte fart i fantastisk 3D-grafikk. Bruk piltastene til å kjøre bilen, D-tasten for turbofart, de 1 og 3 for å endre kameraets posisjon, og space for å pause spillet. Unngå å treffe bilene du vil møte. Du må være veldig rask, fordi hastigheten er mye høyere enn deres.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6173 ganger. Vurdering 3293 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 28 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6173 ganger
3D Fart

Et racing videospill er en sjanger av dataspill der spillet imiterer rivaliseringen mellom kjøretøyene. Vanligvis er målet å gå en viss distanse eller gå fra ett sted til et annet i minst mulig tid, som automobilism og motorsykkel (de som er generelt imiterte).

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Fart for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt 3D Fart. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Fart og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill 3D Fart er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Fart at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Fart
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549288
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169817
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106046
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.