Spill Gratis

3D Monster Lastebil Hopping

Spillet av motorsport

3d monster lastebil hopping

3D Monster Lastebil Hopping Vurdering: 6/10

3d monster lastebil hopping spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje spill får deg til å kjøre et monster lastebil på en måte du aldri har sett før. Det vil være mange plattformer i hvert kurs, og du må hoppe fra den ene til en annen for å få til mållinjen. Se opp for ramper, bevegelige plattformer og halve rør. Samle stjerner for å få ekstra poeng. Bruk pilene til å flytte lastebilen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7634 ganger. Vurdering 2815 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 70 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7634 ganger
3D Monster Lastebil Hopping

Et monster lastebil er vanligvis stylet etter lastebiler organer, endret eller bevisst bygget med ekstremt stor fjæring og hjul. De brukes for konkurranse og hovedsakelig populær sport underholdning. I noen tilfeller er de omtalt sammen med motocross løp, gjørme bogging og traktoren trekker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Monster Lastebil Hopping for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt 3D Monster Lastebil Hopping. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Monster Lastebil Hopping og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill 3D Monster Lastebil Hopping er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Monster Lastebil Hopping at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Monster Lastebil Hopping
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549779
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.