Spill Gratis

3D Rommet Bil

Spillet av motorsport

3d rommet bil

3D Rommet Bil Vurdering: 8/10

3d rommet bil spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis 3D på linje spill, må du gå gjennom mange hindringer ved hjelp av plass bil. Få de grønne blokkene for å tjene bonuspoeng og nå de utpekte exit okser øyne på hvert nivå. Bruk pil opp for å akselerere, pil ned til å gå bakover, og venstre og høyre piltast for å styre. Trykk på mellomromstasten for å stoppe bilen kraftig.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6235 ganger. Vurdering 3355 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 44 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6235 ganger
3D Rommet Bil

En bil videospill er normalt, en sjanger av dataspill der spillet imiterer rivaliseringen mellom kjøretøyene. Vanligvis er målet å gå en viss distanse eller gå fra ett sted til et annet i minst mulig tid, som bil og motorsykkel (de som er generelt imiterte). I dette tilfellet, egenskapene til karakteren er de av en bil, men det ikke innebærer en racing.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Rommet Bil for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt 3D Rommet Bil. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Rommet Bil og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill 3D Rommet Bil er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Rommet Bil at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Rommet Bil
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.