Spill Gratis

3D Superbiler

Spillet av motorsport

3d superbiler

3D Superbiler Vurdering: 6/10

3d superbiler spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er en av de beste spillene som du kan finne der ute: det har virkelig raske biler for deg å kjøre, den har flott natur, fin musikk og en fantastisk spill. Formålet med spillet er å kjøre på tvers av nivåene uten å treffe for mange hindringer og så få trafikk biler som mulig. Det er fire forskjellige nivåer forberedt for deg og fire forskjellige super biler. Hver gang du fullfører et nivå, kan de pengene som du klarte å samle og samtidig unngå hindringer bli brukt på oppgraderinger. Disse oppgraderingene vil forbedre bilens akselerasjon, toppfart, håndtering og bremsing. Bruk pengene klokt og nyte å kjøre din nye oppgraderte bilen. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6921 ganger. Vurdering 3183 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 20 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6921 ganger
3D Superbiler

Denne 3D super bil spillet gir deg muligheten til å akselerere og bremse på vilje, ved å bruke opp og ned piltastene. Hvis du føler deg som en nivået er for vanskelig, kan du spille den forrige hver gang du ønsker. Hver gang du spiller et nivå, vil du ha muligheten til å tjene mer penger som du kan bruke på å oppgradere bilen din. I det siste, 3D Bilspill er noen av de mest populære på linje gratis bilspill. Spill dette 3D blitz spill så mye du vil, og dele det med dine venner.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Superbiler for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt 3D Superbiler. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Superbiler og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill 3D Superbiler er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Superbiler at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Superbiler
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549779
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.