Spill Gratis

Å kjøre en cabriolet

Spillet av motorsport

Å kjøre en cabriolet

Å kjøre en cabriolet Vurdering: 6/10

Å kjøre en cabriolet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Å kjøre en gul cabriolet bil på veien, akselererer til full hastighet mens unnvike lastebiler og ikke gå ut på sidene av veien. Et spill for å kjøre med bilen og smette unna andre biler. Du kan ikke forlate asfalten eller du vil foul. Bruk høyre styretasten, venstre, opp og ned for å styre og flytte bilen nedover veien. Du må nå målet å vinne, som en rase. Pilot en gul cabriolet og vinne løpet. Dodge lastebil med forsiktighet, respekterer sikkerhetsavstand eller vil gjøre en foul.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 26213 ganger. Vurdering 694 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 2290 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 26213 ganger
Å kjøre en cabriolet

Pilot i en racerbil i full fart. Du må smette unna de ulike hindringer på veien som andre kjøretøy. Spesielt lastebiler som opptar en hel kjørefelt eller til og med begge deler. Delta i en hinderløype, kjører en gul cabriolet bil. Som en gul Ferrari skulle få det første målet. På sidene av huset er det trær og asfalt, men du kan ikke la skulderen eller du telle som et regelbrudd. Hvis du gjør mange feil i spillet vil bli forsinket og mister spillet. Hvis du liker dette eventyret vil du som kjører mye. Det er lett å fly med piltastene på tastaturet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Å kjøre en cabriolet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Å kjøre en cabriolet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Å kjøre en cabriolet og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Å kjøre en cabriolet er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Å kjøre en cabriolet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Å kjøre en cabriolet
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.