Spill Gratis

Ødelegge UFO med bil

Spillet av motorsport

Ødelegge ufo med bil

Ødelegge UFO med bil Vurdering: 5/10

Ødelegge ufo med bil spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Jage UFO med bilen din og ødelegge alle de flygende tallerkener som du kan, krasje inn i dem. Instruksjoner: hold venstre museknapp for å akselerere og flytte musen til å endre retning. Ender du bare invasjonen som startet med en flygende tallerken som når bakken. Du må kjøre bil gjennom gatene der alle bilene er gal, må du unngå de andre kjøretøy kan treffe deg. Unngå biler og kjøretøy, og når UFO å krasje inn i ham og få noen ekstra poeng.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 22148 ganger. Vurdering 841 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1318 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 22148 ganger
Ødelegge UFO med bil

Spill hvor du må kjøre en bil, må du jage en UFO. Målet med spillet er å krasje bilen med så mange UFO som mulig, hver gang du krasjer du får ekstra poeng premie. Du må kjøre gjennom gatene, for å kjøre bilen, ved hjelp av musen, klikk på knappen for å akselerere og flytte musen til å angi retning for å følge. Det er flere biler i gatene, men kjører dårlig, du må unngå de andre bilene for å unngå å kollidere med dem eller komme seg ut av veien, vil det gjøre bilen går saktere.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Ødelegge UFO med bil for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Ødelegge UFO med bil. Og husk at dette er et gratis spill som heter Ødelegge UFO med bil og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Ødelegge UFO med bil er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Ødelegge UFO med bil at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Ødelegge UFO med bil
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549179
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169704
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
105921
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.