Spill Gratis

Simulator av parkering

Spillet av motorsport

Simulator av parkering

Simulator av parkering Vurdering: 6/10

Simulator av parkering spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prøv denne parkeringsplass med parkering simulator der ta en bil til den ledige plassen som er tildelt deg. I dette dataspillet, må du parkere i den eneste tilgjengelige bilparkering. Bruk piltastene til å kjøre bilen for parkering. Du taper spillet når du spiller den heltrukne linjen eller invadere en annen parkeringsplass. Du må flytte bilen for parkering med stor forsiktighet for ikke å berøre andre biler og komme seg ut av veien. Vis du vet gode parkeringsmuligheter i denne parkering simulator.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12979 ganger. Vurdering 1582 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 506 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12979 ganger
Simulator av parkering

Simulator hvor du må parkere en bil for parkering. Hvis du vet at du kjører en bil forsikring du kan gjøre veldig godt denne aktiviteten. Der må du være forsiktig med å invadere en annen parkeringsplass. Flytt bilen din gjennom gatene og unngå hindringer. Manøvrere mellom biler for å unngå å berøre noen, eller du vil bli straffet. Bruk piltastene til å flytte bilen inn i den ledige plassen. En aktivitet som hjelper deg å praktisere en aktivitet med mer problemer med å kjøre. En god måte å lære og leke.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Simulator av parkering for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Simulator av parkering. Og husk at dette er et gratis spill som heter Simulator av parkering og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Simulator av parkering er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Simulator av parkering at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Simulator av parkering
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549782
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170340
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106589
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.