Spill Gratis

Administrere en Bensinstasjon

Spillet av motorsport

Administrere en bensinstasjon

Administrere en Bensinstasjon Vurdering: 4/10

Administrere en bensinstasjon spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du jobbe i en bensinstasjon, og du må betjene kundene. For å gjøre det trenger du bare å bruke datamaskinen musen til å flytte fra en leverandør til en annen, og ta bensin. Du må se på hvert enkelt kjøretøy, og fjern slangen når den er full, uten drivstoff overløp. Du trenger også å betjene flere kunder på samme tid, så du må planlegge og være veldig raske til å få alle gjestene forlater fornøyd. I dag er det ikke vanlig at en ansatt møter oss på pumpen, fordi de fleste leverandører er forhåndsbetalt selvbetjening. Du må gå inn i bensinstasjonen, betale for drivstoff og deretter fylle tanken selv.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 15100 ganger. Vurdering 1315 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 530 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 15100 ganger
Administrere en Bensinstasjon

Et morsomt spill for å administrere en bensinstasjon hvor du kontrollerer en vennlig ansatt på bensinstasjon. Du må få omsorg for alle kunder som ankommer med bilen sin og skylde sin mengde bensin. Som du ser i bunnen av skjermen har du også en annen alternativer for mat og drikke, for eksempel kyllingvinger, en burger, en sandwich, en hot dog, litt melk, brus og junk alternativet. Med dette bensinstasjon online spill kan du komme inn i huden på en bensinstasjon ansatt og omsorg i den beste måten du vet denne virksomheten. Hvis du godt få pengene som trengs for å nå neste nivå, men vær forsiktig fordi på hvert nytt nivå vanskeligheten øker betraktelig.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Administrere en Bensinstasjon for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Administrere en Bensinstasjon. Og husk at dette er et gratis spill som heter Administrere en Bensinstasjon og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Administrere en Bensinstasjon er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Administrere en Bensinstasjon at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Administrere en Bensinstasjon
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549779
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.