Spill Gratis

Bil Stuntmann 3D

Spillet av motorsport

Bil stuntmann 3d

Bil Stuntmann 3D Vurdering: 6/10

Bil stuntmann 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje 3D-spill, får deg til å spille rollen som en stuntmann som må kjøre bil og gjøre stunts for å underholde fansen. Du kan velge mellom buss hopp, box krasje, brann ringer, og bowling. Hvis du ikke kan hoppe nok treffe på mellomromstasten nøkkelen for øke. Bruk pilene til å styre bilen og gjøre forskjellige stunts. Ikke glem å satse på høy resultat!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6372 ganger. Vurdering 3166 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 76 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6372 ganger
Bil Stuntmann 3D

Et stunt utøver, eller en stuntmann, er noen som utfører farlige stunts som en karriere. Han utfører vanligvis stunts beregnet for bruk i en film eller dramatisert tv, men det er også en form for underholdning. I filmet forestillinger, kan synlige sikkerhetsmekanismer fjernes ved redigering. I leve-opptredener publikum kan bedre se om utøveren er genuint gjør hva de hevder å være å gjøre.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bil Stuntmann 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Bil Stuntmann 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bil Stuntmann 3D og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Bil Stuntmann 3D er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bil Stuntmann 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bil Stuntmann 3D
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549291
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
169825
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106054
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.