Spill Gratis

Biler i en Berg-og Dalbane

Spillet av motorsport

Biler i en berg-og dalbane

Biler i en Berg-og Dalbane Vurdering: 7/10

Biler i en berg-og dalbane spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill får deg til å nyte flotte tredimensjonale grafikk. Målet er å rase for den første plassen sammen med elleve andre rivaler i et spor som minner om at av en berg og dalbane på grunn av sin enorme bakker. Følg dine motstandere tett for å øke hastigheten. Kjør bilen din så raskt som mulig å få en høy resultat! Trykk P for å pause spillet, og mens spillet er i pause, kan du utforske landet ved å trykke på kontrollen eller Skift-tasten sammen med piltastene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6371 ganger. Vurdering 3386 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 24 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6371 ganger
Biler i en Berg-og Dalbane

En berg og dalbane er en svært populær fornøyelsespark tur utviklet for fornøyelsesparker. Det er en jernbane system som stiger i laget mønstre som noen ganger har en eller flere inversjoner, som vertikale looper, som slår rytteren opp ned kort.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Biler i en Berg-og Dalbane for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Biler i en Berg-og Dalbane. Og husk at dette er et gratis spill som heter Biler i en Berg-og Dalbane og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Biler i en Berg-og Dalbane er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Biler i en Berg-og Dalbane at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Biler i en Berg-og Dalbane
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549779
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170337
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106585
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.