Spill Gratis

Billøp med to fingre

Spillet av motorsport

Billøp med to fingre

Billøp med to fingre Vurdering: 5/10

Billøp med to fingre spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Delta i et løp bil for banekjøring du må kjøre bilen med bare to fingre. Du må holde gassen ned til å kjøre en finger og bruke et annet for veiledning. Du må slå på kurvene beste for ikke å miste posisjoner. En bil løp i en enkel krets, til skarpe kurver der andre konkurrenter kommer til å gi det beste av seg selv og har overvunnet. Kjør på full hastighet i denne enkle og morsomme spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6156 ganger. Vurdering 3614 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 6 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6156 ganger
Billøp med to fingre

Delta i et løp på en rundbane karriere der andre biler er på den tiden du og du må gjøre en god rase tid. Siden du begynner å kjøre må du bruke piltastene til å flytte bilen rundt svingene i kretsen. Kurvene er svært stramt, slik at du må kjøre veldig forsiktig slik at bilen ikke komme seg ut av veien. Du må kjøre alt å være den første til å komme i mål med denne racerbil som moro.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Billøp med to fingre for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Motorsport flash spill kalt Billøp med to fingre. Og husk at dette er et gratis spill som heter Billøp med to fingre og det er relatert til Motorsport. Vårt nye spill Billøp med to fingre er en av de beste spillene i Motorsport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Billøp med to fingre at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Billøp med to fingre
BAKSIDE

Motorsport mest spilte spillene

Gal Politibilen SPILLER ►

Gal politibilen

5
5 av 10 - 86752 stemmer
Spilte
549783
ganger

Kjør denne politibilen så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Gal Ambulanse SPILLER ►

Gal ambulanse

6
6 av 10 - 16372 stemmer
Spilte
170340
ganger

Kjør dette ambulanse så fort som mulig! Trykk på venstre og høyre piltaster til å styre, opp-og ned-tastene til å kontrollere hastighet og mellomromstasten til å hoppe.

Bil Workshop SPILLER ►

Bil workshop

2
2 av 10 - 13632 stemmer
Spilte
106589
ganger

Øk dine poeng ved å tilby tjenester til kunder forespørselen som vist. Control Scheme: Bruk musen til å flytte.